Standaert vloerwerken
Legen Heirweg 18 | 9890 Gavere | 09 384 11 50

Onze totaalprojecten


Badkamerrenovatie van a tot z

Heb je een volledig project gepland? Ook daarbij kunnen wij helpen!

Heb je geen idee hoe je er moet aan beginnen en hoe jouw badkamer efficiënter kan ingedeeld worden.Dan komt onze werfleider Alain eens bij jullie langs om de mogelijke opties te bekijken. Daarna tekenen wij graag enkele opties in 3D voor u uit, zo kan u een beter idee vormen van hoe de eindresultaat er zal uitzien.

Eénmaal u beslist hebt hoe u toekomstige badkamer er moet & zal uitzien, gaan wij over tot de uitvoering. Daarvoor werken wij nauw samen met andere partners zoals een sanitair bedrijf, een schrijnwerker, plaatser van glaswanden, een bedrijf voor chape & PUR enzoverder. Op die manier kan je de planning volledig aan ons overlaten en zorgen wij samen met onze partners voor de uitwerking van jouw totaalproject.

En dat maakt van ons dé one-stop-shop voor uw badkamerrenovatie. Eén aanspreekpunt, geen zorgen. Dát is pas ontspannen renoveren. 

Vloerrenovatie: de snelste manier naar een nieuwe woning

Vertrouw op onze ervaren plaatsers om uw huidige vloer te vervangen door een nieuwe. We komen graag bij u langs om uw project te bespreken. Beginnen we eraan? Dan hebt u de keuze tussen:

- Het uitbreken van uw oude vloer, waarbij de nieuwe tegels zal geplaatst worden op nieuwe chape of in de stabilisé.
- Het verlijmen van uw nieuwe tegels op uw oude vloer.

We renoveren uw vloer niet alleen in de badkamer of keuken, maar zetten onze expertise in doorheen de hele woning. Wilt u de stijl van uw veranda laten doorlopen naar uw terras? Geen probleem.

Bekijk enkele voor & na projecten