Standaert vloerwerken
Legen Heirweg 18 | 9890 Gavere | 09 384 11 50

Onze Producten


Natuursteen

Natuursteen kan doorheen je interieur overal worden gebruikt. Dit dankzij de vele soorten, de mogelijkheden in afwerking, formaat, enzoverder. Vloertegels, terrassen, trappen, wandbekleding, douches, keukenwerkbladen, … natuursteen kan deze allemaal een eigen karakter geven binnen jouw interieur. Steeds met mogelijkheden tot maatwerk!

Met natuursteen kies je voor een tijdloos karakter en een stijlvolle steen voor je interieur. De natuurlijke look en feel van natuursteen is onweerstaanbaar. Met natuursteen geniet je naast kwaliteit, ook van de diversiteit van kleuren en structuren, er is dus zeker voor elk (interieur) wat wils.

Keramische vloeren

Keramische tegels bestaan uit dunne lagen keramisch materiaal. Deze tegels zijn hard, sterk, hygiënisch en vuurbestendig. Naast de prijsvriendelijkheid, staan keramische tegels ook bekend om hun stevigheid en duurzaamheid.

Keramische vloeren zijn heel makkelijk in onderhoud. Vergeet blijvende vlekken, krassen en dure onderhoudsproducten. Daarnaast zorgt de precieze afwerking voor een strak en afgelijnd uiterlijk dat perfect thuishoort in een moderne woning.

Bij ons heb je keuze uit een breed assortiment aan kwaliteitstegels uit verschillende toplanden, in alle maten, kleuren en gewichten. Een greep uit ons gamma keramische tegels: Marazzi, Cercom, Lea, Provenza, Caesar, Panaria, Sintesi, Kronos, Winckelmans, Kerlite, Mosa, …

Keramische parketvloer

Keramische parketvloeren zijn smalle keramische vloer- of wandtegels met een houtlook. Om die reden is een keramische parketvloer amper te onderscheiden van het ‘echte’ parket. De vloer combineert de charme van hout met de onderhoudsvoordelen van een keramische vloer.

Elke ruimte in je huis kan worden afgewerkt met een keramische parketvloer en is makkelijk te combineren met vloerverwarming.

Laminaat & parket

In onze toonzaal kan je kiezen uit een ruim aanbod van laminaat en parket zoals onder andere Vinyl, Parky-laminaat, Quick-Step, Berry Floor en het nieuwe Parky kliksysteem met een echte houten bovenlaag. Voor elke sfeer vind je de juiste kleur en stijl bij ons terug!

Cementtegels

Cementtegels zijn handgemaakte kleurrijke tegels die gebruikt worden als vloer- en wandbekleding. Ze geven een unieke uitstraling aan de ruimte door hun kleurgebruik en verscheidene vormen.

Cementtegels genieten de laatste jaren steeds meer faam. De vele kleuren en patronen geven je interieur een retro uitstraling. Kom gerust eens langs in onze toonzaal om deze kleurrijke en unieke tegels zelf te aanschouwen!

Ben je creatief of heb je zin in een compleet unieke tekening? Dat kan! Wij kunnen jouw cementtegels laten maken in het patroon dat jij kiest. En ook voor de plaatsing kan je op ons rekenen.

Trappen & maatwerk

Uw bad, lavabo, keukenwerkblad of venstertablet perfect laten overlopen in je betegeling? Een unieke badkamer of keuken creëren, helemaal op maat? Een trap aangepast aan de noden van jouw huis?
Bespreek met ons jouw maatwerk voor trappen, keukenwerkbladen, wastafelbladen, badomlijstingen, vensterbladen, zwembad borden en zoveel meer!

Wij kunnen je maatwerk verzorgen in verschillende materialen, kleuren, groottes… Door de grote verscheidenheid aan materiaalkeuzes, vinden wij voor elk interieur de gepaste oplossing.

Eer we de werken starten, voeren wij nauwkeurige metingen uit en wordt alles tot in detail uitgetekend, zodat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Dan is er ook steeds ruimte voor feedback zodat we samen tot het gewenste maatwerk komen.

Faiences

Faiences of muurtegels kunnen op diverse manieren worden gebruikt. Je kan ze plaatsen in keuken, toilet of badkamer. Wij specialiseren ons in het plaatsen van faiences in inloopdouches.

Deze muurtegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal en allerlei maten. Ons gamma biedt bovendien een grote waaier aan kleuren zodat je zeker vindt wat in jouw project past.

Mozaiek

Mozïek wordt al eeuwenlang verwerkt in interieurprojecten door interieurvormgevers en kunstenaars. Tot op heden is dit soort tegel nog steeds populair voor verschillende doelen. Denk maar aan je badkamer, keuken, toilet of inloopdouche.

Er zijn duizend-en-één mogelijkheden om je interieur karakter te geven met mozaïekstenen. Op een originele manier afwerken met verschillende kleurrijke mozaïeksteentjes, of in patronen met kleuren naar jouwe keuze. Net zoals bij onze andere tegels, hebben we ook hier een heel ruim assortiment. En ook voor de plaatsing van jou mozaïek helpen we je graag verder!

Zelliges

"Zellige", afkomstig uit Marokko, is het Arabische woord voor ‘tegel’. Zelliges zijn handgemaakte tegels van natuurlijke klei of geglazuurd met onvoorstelbare transparante kleuren. Zelliges zijn te verkrijgen in alle soorten, vormen en afmetingen.

Met zelliges creëer je een unieke wandbekleding of vloerbekleding in je huis. Modern of klassiek, zelliges passen in elk interieur en maken jouw interieur uniek. 

Marmercompositie tegels

Marmercomposiettegels zijn een samenstelling van marmercompositie- of marmermozaïektegels. Deze tegels worden steeds populairder bij bedrijven en winkels vanwege de lagere kostprijs in vergelijking met Kwarts Composiet tegels of Glas Composiet tegels. Marmercomposiet is duurzaam, niet poreus, en krasbestendig. Ideaal dus voor de vloer van je onderneming!

Onderhouds producten

Omdat we de beste kwaliteit aanbieden qua tegels, willen we ook zeker zijn dat deze op de beste manier worden onderhouden. Daarom hebben wij een heel ruim assortiment van onderhoudsproducten en kwaliteitsproducten voor jouw vloer of tegel. We geven je ook steeds de volledige uitleg over het gebruik, zodat je met een gerust hart je vloer of tegel kan onderhouden.

Je kan onder andere het volledige gamma van onderhoudsproducten van Lithofin en Berdy vinden in onze winkel.

Afwerkings producten

Ook voor afwerkingsproducten kan je bij ons terecht. We hebben onder andere Mapei voegsel en silicone voor alle denkbare toepassingen. Profielen van Schlüter, kerdimatten en bijhorende materialen voor waterdichte douches behoren ook tot ons uitgebreide gamma.

Kom gerust eens langs of geef ons een belletje en we helpen je graag verder met het juiste product.